Etusivu > Jaostot > Suunnistus

Suunnistus

Suunnistusjaostossa on toimintaa kaikenikäisille, lapsista veteraaneihin. Sekä vasta-alkajat että kokeneet suunnistajat voivat osallistua toimintaan. Haluaisimme että suunnistus olisi eri muodoissa elämänpituinen harrastus.

Suunnistusjaostossa on ympärivuotista toimintaa. Suunnistamme jalan, suksilla ja pyörillä. Peruskuntokaudella järjestämme saliharjoituksia, yhteislenkkejä ja leirejä. Kilpailukaudella järjestämme eri suunnistusmuotojen harjoituksia. Olemme osajärjestäjänä seudun kuntosuunnistustapahtumassa Torstairasteissa, jossa on ratoja sekä vasta-alkajille että kokeneille.

Keväällä ja alkukesästä järjestämme suunnistuskoulun eri ikäisille nappuloille ja junioreille eri puolilla kuntaa, Suunnistuskouluun ovat sekä vasta-alkajat että enemmän kokeneet tervetulleita. Suunnistuskoulussa opetetaan suunnistuksen alkeet.

Juniorit jotka haluavat kokeilla kilpailemista voivat osallistua harjoituskilpailuihin, oravapolkukilpailuihin, joita järjestetään lähiseudulla.

Jaosto järjestää vuosittain kansallisen kilpailun. Kilpailun yhteydessä ratkotaan Varax cup, nuorimpien ikäsarjojen joukkuekilpailu. Olemme myös säännöllisesti piirimestaruuskisojen järjestäjänä.

Seuran suunnistajat ottavat menestyksellä osaa sekä kansallisiin että piirimestaruuskisoihin, kuin myös ruotsinkielisen alueen ja SM-tason kisoihin.