Paraden > Knattefriidrott > Terräng 2011

Terräng 2011

Terrängcupen startar vid Sportis i Bennäs tisdagen den 5.4.2011 kl. 18.30. Längden på löpsträckorna varierar men DM-sträckorna löps endast i Purmo. Du får 1 poäng för varje gång och 2 poäng för terräng-DM – och pris vid varje tävling! Om Du kommer upp till 5 poäng får Du dessutom medalj i samband med Ärevarvet.

Anmäl dig en halv timme före på tävlingsplatsen innan start. Ta gärna egen dricka med. Kolla alltid i ”Föreningens minneslista” i ÖT eller på Falkens hemsida www.ikfalken.fi ifall det skett förändringar i programmet.

Terrängcupen är en del av DM-cupen, som består av 5 DM-tävlingar, dvs. terräng-DM, knattemångkampen, stafett-DM och knattefinalen (2 dagar). Alla som deltagit i minst 3 av 5 deltävlingar får en pokal, och har dessutom chans att vinna fina priser vid säsongavslutningen. Det lönar sej alltså att komma med redan i terrängcupen!

OBS!

Möjlighet att köpa Falkens tävlingsdräkt, joggingkläder, skor och övriga produkter tisdag 5.4.2011 kl. 18.30 vid Sportis i Bennäs av Urheilushop Ala-Korpi. Föreningen får provision på alla inköp som görs!